Fotostudio verhuur

Studio overzicht


MediaXpert biedt fotostudio te huur aan!


Als fotograaf wordt u aangetrokken tot schoonheid. Het vastleggen van al het moois dat de wereld te bieden heeft, dát triggert u. Met MediaXpert wordt dit wel heel gemakkelijk. Deze flexibele partner heeft een fotostudio te huur in Hengelo Overijssel. De ruim opgezette ruimte beschikt over alle voorzieningen die een professionele fotograaf nodig heeft om een fotoshoot tot een succes te maken. In het industriële pand in Hengelo is een fotostudio te huur, waar alle equipment staat die u nodig heeft, maar er is ook een aparte visagie- en kleedruimte, er zijn apparaten voor special effects en in de ruimte is een limbo aanwezig, waarmee u prachtige vrijstaande foto’s kunt maken.

 

Fotostudio te huur inclusief floormanager en apparatuur


Alle apparatuur is professioneel en van de hoogste kwaliteit. Voor wat betreft de belichting is de ruimte van alle gemakken voorzien, trapsgewijs kan deze worden aangepast. Flitsers, spots, grids, limbo, softboxen in diverse soorten en maten, beautydisc met grid, reflectoren, bellenmachine, rookmachine, reflectieschermen , wifi en meer: aan alles is gedacht om uw fotoshoot vlekkeloos te kunnen laten verlopen.

MediaXpert vindt het vanzelfsprekend dat bij de fotostudio ook andere goede faciliteiten zijn. Een aparte keuken, toilet en kleedruimte liggen naast de ruimte waar de fotoshoot gehouden kan worden. De kleedruimte is ingericht met spiegels en goede verlichting, zodat er een prettige ambiance voor visagie ontstaat.

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van MediaXpert, regelt de floormanager alle operationele zaken rondom uw fotoshoot. De floormanager is zelf ook een fotograaf uit Twente en kan u als geen ander ondersteunen. Hij geeft uitleg over de apparatuur, zet deze voor u klaar, zorgt voor de juiste belichting en beantwoordt al uw vragen. Zo kunt u zich volledig concentreren op het maken van de beste foto’s en een optimale communicatie met uw klant. Wilt u dat de fotograaf uw gehele werk uit handen neemt dan kunt u hem ook inhuren voor uw opdracht. (prijslijst)

 

Voordelige all-in fotostudio te huur: dát is MediaXpert


MediaXpert gelooft in flexibiliteit. Geen enkele fotoshoot of fotograaf werkt hetzelfde, dus is bij deze fotostudio de huur van alle apparatuur en de aanwezigheid van de floormanager inbegrepen. De fotostudio is te huur voor verschillende dagdelen of voor een hele dag, maar wanneer de tijdsblokken van MediaXpert u niet uitkomen, kunt u altijd informeren naar andere mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Deze pagina werd gevonden op:
Fotostudio te huur - fotostudio huur - huur fotostudio - huur een fotostudio - fotostudio verhuur