Diensten

Waarmee kan ik u helpen?

Studioverhuur

RESERVEREN?

NAAR TARIEVEN EN RESERVEREN  

HOE WERKT HET?

MEER WETEN?  

Studio overzicht

MediaXpert biedt foto- en film studio te huur aan!

Als fotograaf wordt u aangetrokken tot schoonheid. Het vastleggen van al het moois dat de wereld te bieden heeft, dát triggert u. Met MediaXpert wordt dit wel heel gemakkelijk. Deze flexibele partner heeft een fotostudio te huur in Hengelo Overijssel. De ruim opgezette ruimte beschikt over alle voorzieningen die een professionele fotograaf nodig heeft om een fotoshoot tot een succes te maken. In het industriële pand in Hengelo is een fotostudio te huur, waar alle equipment staat die u nodig heeft, maar er is ook een aparte visagie- en kleedruimte, er zijn apparaten voor special effects en in de ruimte is een limbo aanwezig, waarmee u prachtige vrijstaande foto’s kunt maken.  

 

Foto- en film studio te huur inclusief floormanager en apparatuur

Alle apparatuur is professioneel en van de hoogste kwaliteit. Voor wat betreft de belichting is de ruimte van alle gemakken voorzien, trapsgewijs kan deze worden aangepast. Flitsers, spots, grids, limbo, softboxen in diverse soorten en maten, beautydisc met grid, reflectoren, bellenmachine, rookmachine, reflectieschermen , wifi en meer: aan alles is gedacht om uw fotoshoot vlekkeloos te kunnen laten verlopen. MediaXpert vindt het vanzelfsprekend dat bij de fotostudio ook andere goede faciliteiten zijn. Een aparte keuken, toilet en kleedruimte liggen naast de ruimte waar de fotoshoot gehouden kan worden. De kleedruimte is ingericht met spiegels en goede verlichting, zodat er een prettige ambiance voor visagie ontstaat. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van MediaXpert, regelt de floormanager alle operationele zaken rondom uw fotoshoot. De floormanager is zelf ook een fotograaf uit Twente en kan u als geen ander ondersteunen. Hij geeft uitleg over de apparatuur, zet deze voor u klaar, zorgt voor de juiste belichting en beantwoordt al uw vragen. Zo kunt u zich volledig concentreren op het maken van de beste foto’s en een optimale communicatie met uw klant. Wilt u dat de fotograaf uw gehele werk uit handen neemt dan kunt u hem ook inhuren voor uw opdracht. (prijslijst)  

 

Voordelige all-in fotostudio te huur: dát is MediaXpert

MediaXpert gelooft in flexibiliteit. Geen enkele fotoshoot of fotograaf werkt hetzelfde, dus is bij deze fotostudio de huur van alle apparatuur en de aanwezigheid van de floormanager inbegrepen. De fotostudio is te huur voor verschillende dagdelen of voor een hele dag, maar wanneer de tijdsblokken van MediaXpert u niet uitkomen, kunt u altijd informeren naar andere mogelijkheden.

Deze pagina werd gevonden op:
Fotostudio te huur - fotostudio huur - huur fotostudio - huur een fotostudio - fotostudio verhuur

Bedrijfsfotografie

INFORMATIE?

VRAAG HET ONS EN WIJ HELPEN U  

Productielijn WWINN 

MediaXpert, professionele partner voor zakelijke bedrijfsfotografie.

Bedrijfsfotografie voor industrie, zakelijke portretfoto's, reclame- en productfoto's in onze studio of bij uw bedrijf

MediaXpert is al jaren een professionele partner voor zakelijke bedrijfsfotografie. Wij maken ondermeer zakelijke portretfoto's voor uw website, persdoeleinden of uw 'smoelenboek' op intranet. Maar ook voor technische bedrijfsfotografie en het fotograferen van bedrijfsevenementen kunt u bij ons terecht. Onze specialiteit is productfotografie op locatie voor midden en kleinbedrijf, reclamebureaus en multinationals. U kunt ook bij ons uitstekend terecht voor studioverhuur wanneer u wel beschikt over een kundige medewerkers op gebied van fotografie maar niet over de middelen en ruimte beschikt. Zie de mogelijkheden om een studio te huren via deze link. Wij hebben dan ook de juiste  technische hulpmiddelen in huis voor grote en kleine producties. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit geschikt voor drukwerk en websites in elk gewenst beeldformaat en kleurprofiel. Heeft u speciale wensen? Informeer via deze link  vrijblijvend naar de mogelijkheden om ons uw werkzaamheden te laten uitvoeren.

 

Productfotografie

INFORMATIE?

VRAAG HET ONS EN WIJ HELPEN U  

 

MediaXpert, professionele partner voor productfotografie.

Productfotografie voor industrie / zakelijke partners in onze studio of bij uw bedrijf

Productfotografie voor ondernemers door een professonal wordt steeds belangrijker om je te onderscheiden van anderen. Vanuit verschillende branches wordt steeds duidelijker dat er behoefte is aan professionele productfotografie. Fotografie waarbij je producten en duurzame productiemiddelen door de juiste combinatie van licht, kleuren, compositie maar vooral met een artistiek gevoel, optimaal worden gefotografeerd.

Foto’s waarbij je direct ziet dat deze professioneel zijn gefotografeerd.


Bij productfotografie maak ik gebruik van verschillende belichtingstechnieken, trics en truucs om het  product optimaal in beeld te brengen. Na het fotograferen van de producten kunnen de foto’s door retoucheren vrijstaand worden gemaakt. Ook details in de foto's zoals de achtergrond en kleur kunnen worden aangepast naar wens.

Uw visie is mijn creatie!

Uiteraard kunt u zelf ook aan de slag om uw producten te fotograferen.  

 

RESERVEREN?

NAAR TARIEVEN EN RESERVEREN  

Wat anderen over ons zeggen: (een kleine wisselende selectie)

 • Hermine Huis In T Veld,

  Super. Wim is een professional met hart..niet alleen voor de zaak maar ook voor de mens. Hij heeft super ideeën, zodat zijn foto's spannend en sfeervol zijn! Aanrader dus....    

 • Maaike Eekma,
  http://www.beautycaremaaike.nl

  Professioneel, creatief, super fotograaf en gaaf om samen mee te werken.... Zie ook mijn website voor beauty care http://www.beautycaremaaike.nl

 • Anoek Olijslager,

  Super leuke shoot gehad met mijn broer! Bedankt

 • Eliza Koolen,

  Wilt u graag een fotoshoot doen dan is MediaXpert zeker een aanrader! Gr Eliza  

 • Rosy Huwaë,

  Wim is een veelzijdig professional die met veel passie zijn vak uitoefend . Dit weet hij goed over te brengen aan zijn cursisten die hij met veel geduld & interesse weet te motiveren . Ik ervaar mijn samenwerking met Wim als zeer prettig . MediaXpert bied tevens de mogelijkheid om een studio te huren voor professionele fotoshoots die ik zeker kan aanbevelen . Mede door de creatieve input van Wim ben je verzekerd van een goed resultaat serie foto's

 • Bas Nijmeijer,

  Geweldige shoot en veel gelachen. Super foto's voor onze pa en ma en uiteraard onze kleine... Geweldig!!!!

Een wisselende selectie uit onze clienten

 • WWINN
 • Ten Cate
 • TODAY | management consultants and Torchmanagement
 • Roessingh Research and Development
 • Frans Zekhuis
 • Art Works
 • Fysio Thieberink
 • Ineke hendriks
 • Markant Internet
 • Glimlach van Oldenzaal
Sluit
loading...